Panna Streetz | Ontdek wie we zijn en wat we voor u kunnen doen

Wie zijn we

Wie zijn we

Bij Panna Streetz kan je terecht voor alles, van een volledig street event tot één artiest die een clinic geeft rond de nieuwste voetbal tricks. We stellen altijd een evenement op maat voor!

Bovendien hebben wij een reputatie hoog te houden! Daarom werken we enkel met professionele spelers en artiesten met het juiste charisma, die weten hoe ze een publiek moeten entertainen. Enkele namen: Martijn Debbaut, Soufiane Bencok, Lightning Lieven, Elias Tadili, etc.

Panna Streetz is meer dan de nummer 1 in panna in België. Mede dankzij onze inspanningen om het spel te promoten, werd de panna vibe verspreid in andere landen zoals Denemarken, Italië, Polen, de UK en vele andere.

Wie zijn we?
Wie zijn we?

Wat we voor u kunnen doen?

Indien je op zoek bent naar een panna, freestyle of straatvoetbal demonstratie of workshop, dan ben je aan het juiste adres! Als je een urban marketingconcept wil ontwikkelen rond straatcultuur, dan moet je niet verder zoeken. Panna Streetz is de meest ervaren partij voor een tailor-made activatie.

Indien je geïnteresseerd bent in de aankoop van een panna veld (arena), dan hebben we ook enkele zeer kwalitatieve oplossingen.

Wie zijn we?
Wie zijn we?
Wie zijn we?